Dank je wel voor jouw donatie

Dank je wel voor jouw donatie

Mede dankzij gulle gevers zoals jij kan ik, ondanks alle tegenwerking, mijn noeste arbeid en website blijven voortzetten en mijn gezin onderhouden. Blijf mij volgen. Ik publiceer regelmatig nieuwe blogs en zal mijn gezicht, indien nodig, gevraagd en gewenst, in de media blijven laten zien. Ik waardeer het erg als jij mij op Twitter volgt.

Met vriendelijk groet,

Jan Bonte alias Jan B. Hommel

 

 

Als u Jan Bonte na uw donatie nog extra wil aanmoedigen, een hart onder de riem wil steken of hem een ander berichtje wil sturen dan kan dat hieronder in de reactieoptie

33 antwoorden op “Dank je wel voor jouw donatie”

 1. Gearresteerd 🥺 omdat je een paar namen hebt getwitterd, of dat er niet nog zoveel mannen met die naam zijn 🙄 het gaat hier steeds meer op een dictatuur lijken, China aan de Noordzee 😤
  Ik hoop dat je heel snel weer vrijkomt en iedereen je geweldige blogs kan /of gaat lezen! Ik deel ze altijd en hoop daar de slapende /of gemakzuchtige mens mee wakker te krijgen. Heel veel sterkte 😘 ik blijf hoop houden dat het allemaal weer goed komt 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Hartelijke groet Annemieke

 2. Even zeggen dat we grote bewondering voor je hebben. Ik wens jou en jouw gezin heel veel sterkte. Het is ongelooflijk wat er allemaal gebeurt. Hartelijke groet van ons,
  Familie Aalders…

 3. Veel dank voor je uiterst belangrijke, moedige, informatieve en humoristische werk!. Laat je niet knechten!

 4. Beste Jan,
  Ook al weet ik dat we al in een totalitair regime zijn beland, was jouw arrestatie toch een schok. Ik dank je voor al je inzet de afgelopen jaren, jouw blogs waren (hoewel soms wat lang van stof 🙂 ) een steun en een genoegen om te lezen; moest regelmatig gniffelen om jouw ietwat vileine humor :-). Blijf vooral trouw aan jezelf en blijf doorgaan, velen met mij staan achter je en dragen je mee in hun gedachten.

 5. Ongelofelijk dat ze je hebben aangehouden en vastgezet. Misschien noodzakelijk, want hopelijk gaan ogen rest van Nederland/ de wereld nu eindelijk open. Houd vooral vol en sterkte, Jan. Succes met alles….en wat je hopelijk allemaal nog blijft doen. Heb docu NPO okt. 2018 ook gedeeld.

 6. Sterkte Jan,
  jij bent tenminste wél uit het juiste hout gesneden.
  Daar kan een meerderheid van de politie en politici noh een voorbeeld aan nemen.
  Gearresteerd omdat je een aantal criminelen een gezicht hebt gegeven.
  Dat gajes had in de cel moeten zitten i.p.v. jij.
  Hou je rug recht Jan.
  De waarheid zal uiteindelijk winnen.
  Sterkte.

 7. Mensen zoals jij zorgen voor bevestiging dat verzet nodig en belangrijk is. Daar draag ik graag aan bij.
  Zet ‘em op!

 8. Jan, in de toekomst wordt jij gevierd als verzetstrijder en dat zooitje in Den Haag als criminelen!! Helaas moeten we eerst nog door een donkere tijd…….Sterkte!

 9. Jan , vanaf het begin via Twitter achter je gestaan. Nadien met je eigen blog werd je steeds beter. Nu ben je onze held en zullen je blijven steunen.

 10. Jan,

  wat je niet ombrengt maakt je sterker. Laat je niet kisten en besef wat je betekent voor zovelen in dit land, wiens gevoelens je in staat bent zoveel beter te verwoorden dan ze zelf zouden kunnen. Laten we hopen op de dag dat de ratio en menselijkheid het wint van de waanzin van het totalitarisme.

  PS bij alles dat je schreef dacht ik “dit is de arts die iedereen zich zou moeten wensen”. En dat was nog voordat ik van het bestaan van de EO docu wist die over je gemaakt is. Die documentaire heeft dat beeld in ultieme mate bevestigd.

 11. Ga zo door! Hier nog een leuk citaat van Ambrose Bierce die misschien nog eens van pas komt. “DISEASE, n. Nature’s endowment of medical schools. A liberal provision for the maintenance of undertakers. A means of supplying the worthy grave-worm with meat that is not too dry and tough for tunneling and stoping.”

 12. Jan, je bent een inspiratie en voorbeeld voor mij en ik vermoed vele anderen.
  Er gaat veel kracht uit van de combinatie van lef, volharding, kennis, analytisch vermogen, communicatief vermogen en een enigszins lakonieke houding.
  Dank voor het goede werk en de inzichtelijke artikelen, verder alle goeds toegewenst!

 13. Prachtig. Bedankt voor het werk dat je doet. Het zal voor velen (inclusief mij) een hart onder de riem zijn. Ik wens je alle goeds! Liefs

 14. Beste Jan, bedankt voor alles. Mede door jou wist ik dat ik niet gek was maar de rest van de wereld beïnvloed was, gehersenspoeld. Je bent een baken in deze duistere tijd. Ik wens jou en je gezin alle goeds.

  Een warme groet,
  Anneke Bijsterbosch

 15. Jan bedankt voor al je werk en geleverde arbeid. Hoop dat je nog veel zal gaan schrijven. Daarnaast kijk ik erg uit naar je boek. Ga zo door!

 16. Keep going, blijf zoemen en verzamel honing voor de komende winter; de zomer, de natuur is vrijgevig dit jaar. Houd moed. Het Universum is vriendelijk en geeft ons dat wat wij nodig hebben, ook al kunnen we het soms niet zien.

 17. Diep respect voor de enorme moed die je hebt om tegen de wind in te zeilen. Een moeilijke weg. Je doet het uitstekend. Kijk uit naar je boek.
  Hartelijk dank, ook ik sta achter jou.

 18. Hoi Jan, dank voor je bericht. Ook ik ben eens gevallen maar door mensen zoals jij weer kunnen opstaan, neem ruim je tijd, pak het licht, geniet de natuur, vertrouw op de kracht die je aan ons hebt laten zien. Wees niet te gehaast (voor een ander), veel sterkte toegewenst hommeltje

 19. Jan, met name je taalkundige hoogstandjes, als zelf uitgevonden krachttermen en hilarische vergelijkingen, doen mij zeer deugd,
  heerlijk, overigens naast de vaak schokkende inhoud;

 20. Dat laatste artikel van je over vaccinatie, wat moet dat een werk zijn geweest!

  Bedankt weer voor alle informatie.

 21. Beste Jan,

  Bedankt voor je standvastigheid en onbuigzaam karakter.
  Jouw medische inzichten hebben vele de waan van de werkelijkheid doen onderscheiden.
  Maar ook dat de gemiddelde arts ook maar een mens is, zowel ten goede als ten kwade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.